Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Om opholdsstedet Bennebovej 12

Bennebovej startede i sommeren 2001 med fire drenge og to piger i alderen 7-9 år. Udgangspunktet – dengang som nu – er, at børnene skal have en rød tråd i deres opvækst i tæt samarbejde med børnenes forældre.

Børnene boede og gik i skole i Huset på Bennebovej og var i den grad med til at skabe den kultur, der stadig er i huset.

Vi har i dag tæt samarbejde med Opholdsstedet Sørningevej 2, og har haft fælles intern skole siden 2004. Nu er skolen ændret til, – Dagbehandlingstilbud med intern skole, og ud over eleverne fra de to opholdssteder er der flere eksterne dagselever på skolen på Kasernevej 73 i Holbæk.

Udgangspunktet i behandlingen er, at børnene skal være hos os så længe de profiterer af det. Den pædagogiske indsats tilpasses det enkelte barns behov og kompetencer, sådan at vi til stadighed tilgodeser barnets udviklingspotentiale.

Nøgleordene i vores daglige arbejde er bl.a.:

→ Troværdige voksne.
→ Struktur, overskuelighed og forudsigelighed.
→ Humor.
→ Tillid.
→ Ærlighed.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 59 27 18 05 eller email kontoret@bennebovej12.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.